Naast onze huisartspraktijk zijn wij ook een onderdeel van Reisprik. U kunt bij ons terecht voor alle adviezen en vaccinaties voor uw reizen. Ook voor een coronatestbewijs ivm uw reis kunt u bij ons terecht. De vaccinaties en testen hebben wij beschikbaar op de locatie en kunnen wij u indien nodig meteen geven. Mochten eventueel medicijnen voor malaria geïndiceerd zijn kan u deze ook gelijk bij de in ons pand gevestigde apotheek meenemen.
Bent u verzekert bij Zilveren Kruis of VGZ, dan is reisprik (afhankelijk van uw pakket) de enige instantie voor reizigersadvies die zij vergoeden.  Bent u niet aanvullend verzekerd en komt u dus niet in aanmerking voor een vergoeding? Geen probleem! Dan geeft Reisprik u de laagste prijsgarantie! (zie voorwaarden op de site)

Gelijk een afspraak maken

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 130 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Op de locatie ontvangt u het advies en uw vaccinaties en kunt u d.m.v. pin betalen. Reisprik is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering).

Naar de site van reisprik.

Nb reisprik heeft zijn eigen kwaliteitssysteem en valt niet onder de NHG praktijkaccreditering.

Gaat u op reis en heeft u een coronaherstelverklaring nodig?

Via reisprik.nl kunt u bij ons een afspraak maken voor een herstelverklaring of antigeentest laten afnemen. U krijgt uw reisverklaring in het Engels binnen 3 uur.