Huisartspraktijk Woerden-Oost

Wij vinden dat u zich bij een huisartsenpraktijk veilig en op uw gemak hoort te voelen. U moet er terecht kunnen met al uw vragen en problemen, maar soms ook gewoon even om je verhaal kwijt te kunnen of je zorgen te delen. Tevens vinden wij het heel belangrijk dat u kwalitatief goed geholpen wordt.

Huisartspraktijk Woerden-Oost is een kleinschalige huisartspraktijk met veel ruimte voor persoonlijke aandacht, laagdrempelige zorg met een kwaliteitskeurmerk.
Ondanks ons kleine team van medewerkers hebben we toch alles in huis. Juist door ons beperkte team van assistenten, huisartsen en praktijkondersteuners zijn de lijnen erg kort en zijn we meestal goed op de hoogte van wat er bij u speelt.

Wel zo fijn, een herkenbaar gezicht vinden wij, als je naar de dokter moet.

Huisartspraktijk Woerden-Oost is sinds 2014 gevestigd in het pand van Careyn Weddesteijn op de Utrechtsestraatweg 50 B. Samen met een vestiging van de Service Apotheek Woerden bevinden we ons links van de hoofdingang van Weddesteijn. Ons team bestaat uit 4 assistenten, 3 huisartsen, 2 praktijkondersteuners somatiek en 1 praktijk ondersteuner GGZ en een praktijkmanager. Op woensdag en vrijdag houdt een Corinda Vermeulen, Dietist spreekuur bij ons in de praktijk. We werken veel samen met andere partijen in de gezondheidszorg.