Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of online een afspraak plannen via ons patiëntenportaal (24/7). De assistente is voor het maken van afspraken bereikbaar tussen 8u-12.30u. Als u ’s ochtends belt lukt het meestal u nog dezelfde dag een afspraak te geven. Vergeet niet bij het online plannen van een afspraak aan te geven of het gaat om een fysiek consult, terugbelafspraak of een beeldbelconsult. Als u meer tijd nodig denkt te hebben maakt u meerdere afspraken achter elkaar.

Klik hier om direct een afspraak te maken via het patiëntenportaal (alleen voor mensen met een geactiveerd account).

Fysiek spreekuur;
Standaard plannen we 10 minuten voor een consult. Denkt u meer tijd nodig te hebben of heeft u meerdere klachten te bespreken? Geen probleem, maar geeft u het dan even aan. We plannen dan meer tijd voor u in. Zo zorgen we met zijn allen dat iedereen op tijd geholpen wordt.

Terugbelspreekuur;
Is het niet nodig om naar de praktijk te komen, maar wilt u uw vraag graag telefonisch met 1 van ons bespreken? Dan plannen wij een telefonische afspraak voor u in. U wordt teruggebeld op het door u opgegeven telefoonnummer tijdens een met u afgesproken tijdsblok. Zorg wel dat u gedurende dit tijdsblok ook daadwerkelijk bereikbaar bent.

Beeldbellen;
Komt u liever niet naar de praktijk maar wilt u toch een persoonlijk contact? Wellicht wilt u ons ook iets laten zien wat wij vanaf afstand kunnen beoordelen? Dan is een beeldbel afspraak het meest geschikt. U ontvangt na het maken van de afspraak een link om in te loggen in onze digitale wachtkamer. Zodra u aan de beurt bent starten wij het consult  in een digitaal beveiligde omgeving.

Huisbezoeken;
Op indicatie komen we bij u aan huis.  Huisbezoeken zijn slechts bedoeld voor mensen die echt niet naar de praktijk kunnen komen. Huisbezoeken worden alleen afgesproken via contact met 1 van onze assistenten.

Telemonitoring;
De Huisartsenpraktijk  biedt ook de mogelijkheid om de volgende soorten telemonitoring (thuis) te laten verrichten:
-24-uurs bloeddrukmeting
-holter-ecg (met name om ritmestoornissen te kunnen ontdekken / vastleggen)
– bloeddrukthuismetingen

Onverhoopt verhinderd?
Dat kan gebeuren. Het is wel fijn als we de voor u gereserveerde tijd voor een ander kunnen gebruiken. We verzoeken u de afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren of te verplaatsen.  Komt u zonder bericht niet op uw afspraak dan kunnen wij een wegblijftarief in rekening brengen. Deze schadevergoeding bedraagt 50 euro en wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.