1,5 meter in de huisartspraktijk is gerealiseerd.

Wij willen u graag kunnen helpen zoals u gewend bent van ons. Daarom hebben wij de 1,5 meter aanpassing in de praktijk gedaan.
U kunt uw afspraak gewoon telefonisch blijven maken.

Wij vragen u om niet zomaar naar de praktijk te komen, maar eerst contact te leggen over de telefoon. Dit omdat we alle mensen voordat ze bij ons in de wachtkamer en op het spreekuur komen telefonisch screenen op luchtwegklachten. Voor mensen die (ook) luchtwegklachten hebben, die mogelijk gerelateerd zouden kunnen zijn aan een corona infectie, maken wij een veilige afspraak   zodat u niet in aanraking komt met mensen die misschien de infectie bij zich dragen.
Ook herhaalrecepten verzoeken wij u via het patiëntenportaal of via ons receptenbandje te regelen. Verwijsbrieven proberen we u zoveel mogelijk digitaal te doen toekomen of sturen we in overleg met u rechtstreeks naar de behandelaar.
Omdat we online gemaakte afspraken om op het spreekuur te komen niet van te voren kunnen screenen op luchtwegklachten is deze mogelijkheid tijdelijk uitgeschakeld. Wel kunt online een afspraak maken voor een telefonisch consult of een beeldbellen afspraak.

De Apotheek heeft ook 1 balie open waar u terecht kunt.

Het is verplicht om een mondkapje te dragen. Bij binnenkomst moet u uw handen desinfecteren voordat u plaatsneemt in de aangepaste wachtkamer. Wij proberen de druk op de wachtkamer zo laag mogelijk te houden.
Daar waar mogelijk zullen wij spreekuur houden via beeldbellen of telefoon zoals afgelopen periode al heeft plaatsgevonden.

Wilt u een test aanvragen bij de GGD dan kan dat via deze link: https://ggdghor.nl/thema/testen-covid-19/

Met vriendelijke groet

Team Huisartspraktijk Woerden Oost

  • Bij aankomst ziet u meteen de desinfectie zuil, waar u uw handen schoonmaakt. Ook bij een vraag voor de assistente staat ze u te woord op een afstand van 1.5 mtr.
  • De wachtkamer heeft veel minder stoelen dan voorheen. Er zijn zowel zitjes voor koppels als voor mensen die alleen komen. We vragen u echter alleen als koppel te komen als dit strikt noodzakelijk is.
  • Ook in de spreekkamers zijn een aantal aanpassingen gemaakt waardoor we u uitstekend kunnen ontvangen. De Bureaus zijn 1,5 mtr breed geworden. En als we dichterbij komen dragen we een mondmasker.